Pourquoi Pas

Pourquoi Pas is een verrassend ruim huis met 3 etages. Het biedt u zo’n 115 m2 woonruimte en heeft bovendien een terras / tuintje op begane grond, een balkonnetje op de eerste verdieping en als klapstuk het dakterras met prachtig uitzicht over de heuvels van de Aude.

De woning, geschikt voor 4  personen, is sfeervol en comfortabel ingericht; o.a. wasmachine,  tv, dvd-speler, ruime koel/vriescombinatie, magnetron, audioset, BBQ staan tot uw beschikking.

Er is geen WIFI.  Voor gezinnen met kleine kinderen; er is een babybedje, – badje en kinderstoel aanwezig.

Alle leefruimtes zijn voorzien van elektrische verwarming; in de woonkamer staat tevens een houtkachel.

De aangrenzende bebouwing is onbewoond (schuuropslag), u hebt dus geen directe buren en zodoende is uw privacy gegarandeerd.

Het huis heeft  twee woonkamers, waarvan 1 met slaapbankje,  twee slaapkamers , een ‘loungeroom ‘ grenzend aan het dakterras, een badkamer met ligbad, een 2e toilet en een gezellige ruime keuken.

Een ruim trappenhuis met prachtige eikenhouten trap verbindt de 3 verdiepingen. Kortom Pourquoi Pas is een gezellig en compleet vakantiehuis.

Kijkt u vooral het foto-album eens rustig door om een goede indruk te krijgen van dit speelse huis.

Een woonkamer bevindt zich op de begane grond, u loopt er zo het tuintje aan de achterzijde in, dat u volop privacy biedt. U kunt hier in alle rust tafelen of lekker luieren in de ligstoelen. Vanuit de tuin hebt u toegang tot de schuur.

De andere woonkamer ligt op de 1e verdieping aan balkonzijde, waar de ochtendzon zo fijn naar binnen schijnt en u vanaf het balkonnetje het leven op straat kunt observeren. In deze woonkamer staat een lekkere houtkachel voor u klaar om u op wat koudere dagen sfeervol te verwarmen.

Op het dakterras kunt eigenlijk op elk moment van de dag wel van de zon genieten. En gezeten aan ‘de bar’ genieten van de zonsondergang, terwijl de gierzwaluwen over u heen scheren.

Natuurlijk is er voldoende documentatiemateriaal aanwezig. Meerdere reisgidsen, kaarten, wandelgidsen en ons eigen dag/gastenboek niet te vergeten met volop tips voor een geslaagde dag. Ook liggen er leesboeken, dvd’s en spelletjes zowel voor u als voor uw kinderen klaar.