Pourquoi Pas

Pourquoi Pas is een verrassend ruim huis met 3 etages. Het biedt u zo’n 115 m2 woonruimte en heeft bovendien een terras / tuintje op begane grond, een balkonnetje op de eerste verdieping en als klapstuk het dakterras met prachtig uitzicht over de heuvels van de Aude.

De woning, geschikt voor 4 a 5 personen, is sfeervol en comfortabel ingericht; o.a. wasmachine,  tv, dvd-speler, ruime koel/vriescombinatie, magnetron, audioset, BBQ staan tot uw beschikking. Er is geen WIFI.  Voor gezinnen met kleine kinderen; er is een babybedje, – badje en kinderstoel aanwezig.

Alle leefruimtes zijn voorzien van elektrische verwarming; in de woonkamer staat tevens een houtkachel.

De aangrenzende bebouwing is onbewoond (schuuropslag), u hebt dus geen directe buren en zodoende is uw privacy gegarandeerd.

Het huis heeft  twee woonkamers, waarvan 1 met slaapbankje,  twee slaapkamers , een ‘loungeroom ‘ grenzend aan het dakterras, een badkamer met ligbad, een 2e toilet en een gezellige ruime keuken.

Een ruim trappenhuis met prachtige eikenhouten trap verbindt de 3 verdiepingen. Kortom Pourquoi Pas is een gezellig en compleet vakantiehuis.

Kijkt u vooral het foto-album eens rustig door om een goede indruk te krijgen van dit speelse huis.

Een woonkamer bevindt zich op de begane grond, u loopt er zo het tuintje aan de achterzijde in, dat u volop privacy biedt. U kunt hier in alle rust tafelen of lekker luieren in de ligstoelen. Vanuit de tuin hebt u toegang tot de schuur.

De andere woonkamer ligt op de 1e verdieping aan balkonzijde, waar de ochtendzon zo fijn naar binnen schijnt en u vanaf het balkonnetje het leven op straat kunt observeren. In deze woonkamer staat een lekkere houtkachel voor u klaar om u op wat koudere dagen sfeervol te verwarmen.

Op het dakterras kunt eigenlijk op elk moment van de dag wel van de zon genieten . En gezeten aan ‘de bar’ genieten van de zonsondergang, terwijl de gierzwaluwen over u heen scheren.

Natuurlijk is er voldoende documentatiemateriaal aanwezig. Meerdere reisgidsen, kaarten, wandelgidsen en ons eigen dag/gastenboek niet te vergeten met volop tips voor een geslaagde dag. Ook liggen er leesboeken, dvd’s en spelletjes zowel voor u als voor uw kinderen klaar.