Villa Roest en haar gastenverblijf ´La Dependance´

Villa Roest ligt aan een rustig, doodlopend landweggetje. De dichtstbijzijnde buren wonen buiten gezichtsafstand. Toch ligt het huis niet eenzaam, daar het dorp met al de nodige voorzieningen zoals supermarkt, bakker en bar, slechts op 2 kilometer afstand ligt.

Het huis ( 4 – 6 personen ) is eenvoudig, maar sfeervol en compleet ingericht. Het heeft ruime en lichte vertrekken en biedt alle nodige voorzieningen. Naast woonkeuken, woonkamer, bijkeuken en badkamer met gescheiden WC-ruimte zijn er 2 slaapvertrekken. Een slaapvide met 2 persoonsbed en een grote slaapkamer met nog eens 4 slaapplaatsen ( 3 eenpersoonsbedden + kinderledikant ).

Mocht verwarming nodig zijn; er zijn 2 ‘ beesten’ van houtkachels. Gezellig in de vlammetjes staren op een koude avond voelt goed. Hout is volop en gratis ter beschikking.

Er is een wasmachine, combimagnetron, stereo-installatie en u kunt genieten van onze vinyl (lp) collectie, voor elk wat wils. In het huis is geen vaatwasser of TV.

Uitgebreid documentatiemateriaal over de omgeving is in de woning aanwezig. Tevens een keur aan kaarten, wandelroutes, reisgidsen en boeken over flora en fauna.

Tientallen leesboeken en tijdschriften, waarvan de meeste op Frankrijk georiënteerd en een ruime keuze uit spelletjes vullen onze  ‘ spel- en boekenkast.

Het huis heeft een gezellige tuin, met verscheidene terrasjes. Tuinmeubilair is in ruime mate aanwezig.

Ook is er de mogelijkheid om ons gastenverblijf ( 2 persoons) erbij te huren. Als u met familie of vrienden op vakantie wilt en toch uw privacy wilt behouden is dit de oplossing. Het gastenverblijf  “La Dependance” beschikt over een woonkamer met open haard, keuken, 2 slaapkamers en sanitair. La Dependance wordt alleen verhuurd in combinatie met Villa Roest.